De ce animalul tau merita sa fie ingrijit profesional?

De ce animalul tau merita sa fie ingrijit profesional?

Desi multi proprietari de caini prefera sa-si ingrijeasca singuri cainii, ingrijirea profesionala a cainelui dvs. va va economisi timp și energie si mai ales ca acum se poate face chiar la domiciliul dvs intr-o duba echipata profesional. Este nevoie de multa atentie si rabdare pentru a ingriji un caine, in special unul blanos sau unul cu probleme de comportament.

O sesiune de ingrijire profesionala consta de obicei in: elimininarea excesului de blana, spalat, uscat, periat, ajustat, curatarea urechilor, vidarea glandelor si taierea unghiilor. Groomer-ul piaptana sau descalceste blanita animalului inainte de baie pentru a facilita samponarea, iar aceasta sa fie una eficienta. Ulterior se curata urechile pentru a elimina acumularea secretiilor si pentru a preveni eventualele infectii. Dupa ce blanita animalului a fost uscata aceasta urmeaza sa fie ajustata daca este necesar. Asigurati-va ca ati comunicat toate detaliile despre aspectul pe care doriti sa il aiba animalutul dvs. Dupa acest procedeu vor fi taiate unghiile la o lungime confortabila, deoarece unghiile lungi pot devein dureroase pentru caine mai aless atunci cand merge.

Dispunem de instrumente profesionale destinate special ingrijirii animalutelor. Nu este indicat sa folosititi propriile foarfece sau chiar masina de tuns personala pentru a va ingriji cainele. KING PET SALON pune la dispozitie toate instrumentele necesare unei ingrijiri profesioanle a cainelui/pisicii dvs. pentru a arata cat mai bine incepand de la masa de gooming cu inaltime ajustabila pana la cele mai bune sampoane pentru cainii care prezinta alergii ale pielii, iritatii, purici, capuse.